5 Stappen voor uw interieurinrichting te knokke

20 december 2018

Nadat u ons gecontacteerd heeft met uw plannen voor een totaalrenovatie in Knokke, komen we langs in het te verbouwen pand om uw toekomstige woonomgeving verder vorm te geven.

Totaalrenovatie in 5 fases

  1. Tijdens de afspraak bespreken we uw wensen voor de interieurinrichting in detail. Op het moment dat we in de woning zijn, kunnen we ons een duidelijk beeld vormen over de indeling en de mogelijkheden.
  2. Ons team werkt de plannen van uw totaalrenovatie verder uit. We reiken creatieve idee├źn aan qua indeling, materialen en afwerking, en matchen die met uw stijl en wensen.
  3. We bespreken de plannen met u en zetten de interieurinrichting helemaal op punt. Indien u dat wenst, maken we een gedetailleerde 3D-simulatie van het eindresultaat.
  4. Onze ervaren vakmensen gaan aan de slag en plaatsen elk interieurelement met de grootste zorg. Tijdens de renovatiewerken kunt u altijd terecht bij uw vaste contactpersoon.
  5. Dankzij onze strikte planning garanderen we een korte doorlooptijd. Zo kunt u snel uw intrek nemen in uw nieuw interieur in Knokke. Ook na de realisatie van uw interieurinrichting blijft ons team paraat om uw vragen te beantwoorden.

Interesse om zorgeloos te verbouwen met Chrisma? Maak een afspraak om uw totaalrenovatie te bespreken, we komen graag bij u langs.