terug

De Chrisma aanpak voor totaalrenovaties

Chrisma is gespecialiseerd in luxueuze totaalrenovaties en interieurinrichting in Knokke-Heist. Dat bewijzen de meer dan 250 realisaties! Ons vakmanschap reikt van ruwbouw tot bedlinnen, maar de unieke Chrisma aanpak maakt pas echt het verschil!

1. Volledige coördinatie van ontwerp tot oplevering.
Al van in de ontwerpfase volgt ons team uw totaalrenovatie tot in de puntjes op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Onze ervaren vakmannen weten perfect wat hun taak inhoudt. Duiken er plots toch onduidelijkheden op? Dankzij onze nauwe betrokkenheid kunnen we snel handelen!

2. Eén aanspreekpunt voor een optimaal resultaat.
Voor, tijdens en na de totaalrenovatie heeft u één vast aanspreekpunt. Deze persoon is op de hoogte van het volledige project en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Heeft u een vraag of opmerking? U bent slechts één telefoontje verwijderd van het antwoord.

3. Passie voor topmaterialen en designmeubilair.
Wij hebben een passie voor mooie dingen! Voor uw totaalrenovatie werken we uitsluitend met de beste materialen in combinatie met stijlvol designmeubilair. We creëren een tijdloos interieur dat perfect bij u past en waarin het aangenaam thuiskomen is.

4. Unieke showroom met allround service, ook na uw project.
In de showroom in Knokke presenteren we exclusieve materialen en stoffen. Op basis van uw persoonlijkheid en wensen werken we een moodboard uit. Onze gedetailleerde schetsen geven u een waarheidsgetrouw idee van het eindresultaat.

5. Zorgeloos verbouwen door jarenlange ervaring.
Bij elke totaalrenovatie gaan we tot het uiterste. Onze architecten zorgen voor het perfecte plan, de vakmannen staan in voor een al even perfecte uitvoering ervan. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we steeds wat er speelt. We werken uiterst discreet, volgen alles nauwkeurig op en maken van uw woning een plek waar u zorgeloos kunt genieten.

Bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken voor uw totaalrenovatie in Knokke? Contacteer ons. We zijn benieuwd naar uw plannen!