Unieke interieurs in Knokke


"The details are not the details.
They make the design"

Charles Eames

Exclusieve
materialen

In onze showroom in de Kustlaan kiest u uit stijlvol en tijdloos design voor de totaalinrichting van uw woning in Knokke. Een binnenhuisarchitect stelt het moodboard samen met materialen, stoffen en kleuren die het best aansluiten bij uw persoonlijkheid en woning. De gedetailleerde schetsen van uw interieur tonen u perfect hoe het eindresultaat er zal uitzien.

Thuiskomen
aan zee

Een Chrisma-interieur herkent u in één oogopslag! Stijlvol design met sfeer en harmonie dat warmte en rust uitstraalt. De afwerking van uw totaalinrichting in Knokke is altijd tot in de puntjes verzorgd: van warme en intelligente sfeerverlichting, perfect uitgekozen designmeubilair, kwalitatieve en functionele gordijnen, stores of shutters tot zijdezacht bedlinnen. U voelt zich onmiddellijk thuis in uw nieuw interieur.

Totaalinrichting met WOW-factor

Bij iedere renovatie of totaalinrichting gaan onze binnenhuisarchitecten tot het uiterste. Elk Chrisma-interieur is daarom 100% uniek. Uw nieuw interieur in Knokke straalt tijdloze klasse en pit uit en uw gasten ervaren meteen uw persoonlijkheid en eigenheid in het harmonieuze geheel. WOW-factor gegarandeerd!

Uw eigen Chrisma-interieur?

Maak een afspraak