terug

ONZE SHOWROOM: DE INSPIRATIEBRON VOOR UW INTERIEUR IN KNOKKE!

Speelt u met het idee om het interieur van uw woning of tweede verblijf in Knokke binnenkort te renoveren? Spring eens binnen in de Chrisma-toonzaal! U ontdekt er de mooiste materialen en er staat altijd een interieurarchitect klaar om uw woondromen te bespreken.

Showroon Chrisma Kustlaan KnokkeEen bepaalde stof, kleur of natuursteen inschatten op foto is moeilijk. De sfeer van een volledig interieur op afstand voelen is nog moeilijker. Daarom kunt u onze mooiste en meest vernieuwende materialen komen beleven in de showroom. U voelt de textuur en ziet de finesse in elke materiaalsoort.

Afspraak met onze interieurarchitecten

Op het afgesproken moment komen we langs in het te renoveren pand. Zo kunnen we meteen alle mogelijkheden voor uw interieur bekijken, uw wensen bespreken en samen brainstormen over de concrete realisatie van uw totaalrenovatie in Knokke.

Bij ons vindt u trouwens ook originele accessoires voor elk interieur. Perfect om cadeau te doen aan de gastvrouw of -heer tijdens een gezellig diner. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom in de Kustlaan van maandag tot zaterdag. We verwachten u.