Renovatie in knokke gepland? Bezoek een modelappartement of -villa.

20 december 2018

Onze modelvilla’s en -appartementen liggen uitsluitend op toplocaties in Knokke. Van tweeslaapkamerappartementen tot villa’s met 6 slaapkamers … het renovatie project van elk pand in Knokke is anders. We nemen u mee naar appartementen of villa’s waarvan de afwerking het best aansluit bij de plannen voor uw verbouwing in Knokke.

 Renovatie met oog voor detail

Wanneer u in het interieur staat, kunt u zich pas echt een compleet beeld vormen van alle mogelijkheden die Chrisma te bieden heeft. U ziet de hoge afwerkingsgraad van de verbouwing, voelt de gebruikte materialen en snuift de sfeer op. Bovendien kunt u zich laten inspireren door de indeling en inrichting van de woning. Op basis van wat u mooi vindt, werken we de plannen voor uw renovatie in Knokke verder uit.

Om een écht huiselijk gevoel te creëren, zijn alle ruimtes volledig ingericht. De bedden zijn opgemaakt, de badhanddoeken zitten in de kast en de gezellige plaid ligt klaar in de zithoek. Op slag verliefd op een modelproject? Ze zijn allemaal kant-en-klaar te koop.

Klaar om u te laten inspireren? Maak snel een afspraak om uw bezoek in te plannen en uw renovatie in Knokke vorm te geven!