Specialist in renovaties in Knokke


"Het Chrisma-team staat voor pure professionaliteit! Ze luisterden aandachtig naar onze wensen en hebben deze omgezet in een zeer geslaagde totaalrenovatie."

Mark Leysen

Totaalrenovatie: van ruwbouw tot tuinaanleg

Bij het eerste bezoek luisteren onze interieurarchitecten naar uw wensen voor uw renovatie. Ze analyseren de binnen- en buitenruimtes, waarop ze zich nauwgezet baseren voor hun innoverende ontwerpen en waarbij ze elke cm² optimaal benutten. De totaalrenovatie gebeurt volledig in uw favoriete stijl, met creativiteit en aandacht voor optimaal ruimtegebruik.

Zorgeloze verbouwing in Knokke

Het Chrisma-team staat bekend om zijn discrete en vooral uiterst persoonlijke aanpak van elke renovatie in Knokke. Zowel voor, tijdens als na de verbouwing of interieurinrichting kunt u met al uw vragen terecht bij één enkele persoon. Makkelijk, transparant en vooral de succesformule voor een fantastisch resultaat.

Vakkundige renovatie tot in de details

Bouw op ons vakmanschap voor zowel kleine als grote totaalrenovaties in Knokke. Ons team van meer dan 50 vakspecialisten is dagelijks voor u in de weer. Met oog voor detail streven ze bij elke renovatie of interieurinrichting naar de perfecte afwerking. Contacteer ons voor uw verbouwing in Knokke en omgeving.

Renovatieplannen voor uw villa of appartement?

Contacteer ons