Tevreden klant aan het woord: Mevrouw Rosseels

20 december 2018

We blikken even terug op de renovatie van het appartement in Knokke van mevrouw Rosseels. Wat initieel begon met ‘enkele aanpassingen in de woonkamer en keuken’, werd uiteindelijk een complete verbouwing van het appartement in Knokke. Mevrouw Rosseels is in de wolken over het eindresultaat en vertelt dan ook graag meer over het project.

Hoe kwam u bij Chrisma terecht voor uw renovatie in Knokke?

Mevrouw Rosseels: “We kochten een appartement dat er al een kwarteeuw staat en wilden graag enkele ruimtes verbouwen. Zo moest een muur in de woonkamer weg en was de keuken aan opfrissing toe. Enkele vrienden raadden ons Chrisma aan, en na het bekijken van de website waren we helemaal verkocht. De realisaties waren volledig onze stijl en we vonden het ook heel praktisch dat Chrisma een Knokse onderneming is. Tijdens een eerste kennismaking hadden we een zeer aangenaam gesprek met Chris.”

En dat was de start van een mooie samenwerking?

Mevrouw Rosseels: “Zeker. Chris kwam kijken naar ons appartement en deed enkele suggesties voor de renovatie waar wij zelf nooit aan zouden denken. Zo hebben we nu een bank aan de keukentafel en kunnen we douchen met zicht op zee! Onze initiële kleine verbouwing evolueerde naar een totaalrenovatie waar onze wensen perfect in werden geïntegreerd. We konden bijvoorbeeld een andere natuursteen uitkiezen bij de leverancier. Ook de werken zelf verliepen heel vlot. Eva was ons vast aanspreekpunt. Zij stond gedurende de volledige renovatie altijd klaar met een snel antwoord op al onze vragen.”

Tevreden over het resultaat?

Mevrouw Rosseels: “Absoluut! Vanaf dag één hadden we een warm thuisgevoel in het appartement. Het is leuk vertoeven in écht elke ruimte, zelfs in het toilet waar je een zalig hamamgevoel krijgt :-). We hebben op onze beurt ook Chrisma aangeraden aan vrienden voor hun verbouwing in Knokke!”

Heeft u interesse om, net als mevrouw Rosseels, zorgeloos te verbouwen in Knokke? Contacteer ons voor uw totaalrenovatie in Knokke-Heist!