terug

VAKMANSCHAP IN ELK FACET VAN UW INTERIEUR IN KNOKKE

Het is de combinatie van kwalitatieve materialen en puur vakmanschap die elk Chrisma-interieur zo uniek maakt. Dat vakmanschap vindt u in elke fase van de renovatie en voelt u dus al vanaf uw eerste ontmoeting met een interieurarchitect van het Chrisma-team.

totaalrenovatie en interieurinrichting in KnokkeTijdens verschillende brainstormsessies denken onze interieurarchitecten goed na over de indeling van het project en over welke materialen hierin best zouden passen. Het resultaat is een vernieuwend plan dat uw interieur uniek maakt. De juiste materialen kiezen is één ding, ze plaatsen volgens de regels van de kunst is iets helemaal anders.

Expert in stijlvolle interieurs

Onze vakmannen plaatsen elk interieurelement met de grootste zorg en precisie. Ook voor het aanbrengen van speciale technieken hebben we de juiste kennis in huis. De ‘terra dolce’-techniek – een mix van kalk- en marmerpoeder – moet bijvoorbeeld manueel gespateld geworden. De ervaren hand van ons renovatieteam zorgt voor een schitterend resultaat.

Dankzij die grondige vakkennis van onze interieurarchitectenkunnen we u professioneel begeleiden tijdens elke stap van uw project in Knokke. Reken op de expertise van ons team – van interieurarchitect tot plaatser – voor een interieur dat tot in de puntjes afgewerkt is.

Wilt u samenwerken voor uw renovatie in Knokke-Heist? Contacteer ons met uw plannen. We komen graag bij u langs om ze te bespreken!