terug

Van plan tot levensechte 3D-simulatie

Elke Chrisma totaalrenovatie begon ooit op papier. We starten vanuit uw ideeën om te komen tot een interieur dat perfect bij u past en waar het aangenaam thuiskomen is. Zou het niet fijn zijn om al heel snel een levensecht beeld te hebben van het eindresultaat? Dat kan nu met onze 3D-simulatie!

totaalrenovatie en interieurinrichting in KnokkeBij de start van uw totaalrenovatie zitten we rond de tafel om uw dromen en ideeën te bespreken. Na ons gesprek gaan wij aan de slag met pen, papier en verf. We tekenen de plannen gedetailleerd uit in een aantal geschilderde schetsen. Zo krijgt u een goed beeld van hoe de ruimte er zou kunnen uitzien.

Indien u dit wenst, kunnen we het project nog meer waarheidsgetrouw voorstellen. In een 3D-simulatie creëren we een levensecht beeld van hoe het resultaat er zal uitzien. Werkelijk alles kunnen we integreren in de 3D-beelden: de gekozen materialen, uw favoriete meubelstukken tot zelfs het bedlinnen. Kleine accenten zoals zonlicht geven het een extra natuurlijke toets.

Net zoals in het echte leven, zorgen we ook hier voor het totaalplaatje. Een gedekte tafel, brandende kaarsjes of een mooi boeket bloemen brengen de kamer helemaal tot leven. Wanneer u de simulaties bekijkt, lijkt het alsof u binnenstapt in uw nieuwe thuis.

Wenst u een 3D-simulatie van uw project? Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken voor uw totaalrenovatie in Knokke? Contacteer ons. We kijken er naar uit om uw plannen vorm te geven!