Wow-factor gegarandeerd met een interieurinrichting van Chrisma!

20 december 2018

Op zoek naar een stijlvolle woonst in Knokke? Bij Chrisma vindt u het hele jaar door kant-en-klare villa’s en appartementen te koop. In elke woning voert ons team de totaalrenovatie volledig zelf uit. Bovendien zijn ze tot in de puntjes ingericht – zelfs de bedden zijn opgemaakt – en dus onmiddellijk beschikbaar. Klaar om binnen te stappen in
uw nieuwe thuis?

Chrisma staat bekend voor stijlvolle totaalrenovaties in en rond Knokke. Maar wist u al dat wij ook kant-en-klare appartementen en villa’s op toplocaties aanbieden? De ideale oplossing als u geen tijd heeft om een complete renovatie te doorlopen, maar toch snel wilt vertoeven in uw eigen stek aan zee.

“In de paasvakantie waren we op zoek naar een tof tweede verblijf te koop in Knokke. Bij Chrisma vonden we niet alleen een prachtig appartement, we konden er al direct intrekken en konden er heel de zomer doorbrengen!”

Totaalrenovatie: van ruwbouw tot bedlinnen

Deze appartementen en woningen zijn ingericht met unieke materialen en stijlvolle meubels. Voor elke interieurinrichting in Knokke stemmen wij alle elementen op elkaar af en zorgen we voor de perfecte afwerking die u van Chrisma verwacht. Van inbouwkasten over stoelen tot zelfs de kussens op de sofa, werkelijk alles is voorzien. Heeft u liever een andere tafel? Geen probleem! Alle stukken die niet vast staan, kunnen we naar uw wensen personaliseren.

Onmiddellijk instapklaar

Dankzij die stijlvolle totaalrenovatie en complete inrichting zijn alle woningen onmiddellijk instapklaar. Wanneer u naar een project komt kijken, zorgen we voor een transparante prijs voor de volledig ingerichte woonst. Wilt u onmiddellijk intrekken? Dan treffen we een regeling om de periode tot de verkoop te overbruggen. Zo kunt u zich vanavond al in de sofa vleien!

Benieuwd naar onze villa’s of appartementen te koop op toplocaties in Knokke?
Maak snel een afspraak, wij leiden u graag rond.